raamattu

Kuinka tulla uskoon?

raamattu

1. Olet syntinen

Sinun on ymmärrettävä, että kaikki ihmiset ovat tehneet syntiä.(Room.3:23) Sinäkin olet erehtynyt ja rikkonut Jumalaa vastaan. Suurin synti on kuitenkin Jumalan edessä se, ettei ihminen ole uskonut Jumalan poikaan, Jeesukseen Kristukseen. Taivaaseen ei voi päästä mitään syntiä. Olet kadotettu ilman Jumalan suurta armoa.

2. Jumala tahtoo pelastaa sinut

Jumala on valmistanut sinulle pelastuksen. Hän lähetti oman poikansa Jeesuksen Kristuksen maailmaan sovittamaan syntimme. (Joh.3:16) Jeesus uhrautui puolestamme ristin kuolemaan, jonka olisimme itse ansainneet. Sinun osuutesi on uskoa tämä todeksi omalle kohdallesi.(Joh1:12) Raamatun lupauksen mukaan saat syntisi anteeksi kun uskot Jeesukseen Kristukseen.

3. Käänny Jumalan puoleen

Nöyrry Jumalan eteen ja tunnusta Hänelle syntisyytesi ja se, ettet ole elänyt elämääsi Jumalan tahtomalla tavalla. (Room.10:9-10) Rukoile Jumalalta anteeksiantoa Jeesuksen sovitustyön kautta. Kiitä Jeesusta siitä, että hän on kärsinyt puolestasi ja kantanut Golgatalla ristille kaikki sinun syntisi.

4. Uskossa eteenpäin

On uskossa kasvamisen aika. Rukoile, lue raamattua, hakeudu uskovien yhteyteen. Usko on lujaa luottamusta Jumalaan. Voit jakaa kaikki elämäsi asiat Jeesuksen kanssa. Tulet näkemään, että Jumala johdattaa kulkuasi ja auttaa siunaten sinua kaikessa.

- KAIKKIVALTIAS TAIVAAN JUMALA,

RUKOILEN SINUA POIKASI JEESUKSEN NIMESSÄ.
TUNNUSTAN, ETTÄ OLEN SYNTINEN JA ETTÄ OLEN RIKKONUT SINUA VASTAAN.

HALUAN PYYTÄÄ SYDÄMESTÄNI;
ANNA ANTEEKSI KAIKKI SYNTINI.
NEKIN, JOITA EN TIEDÄ TEHNEENI. 

JEESUS, HALUAN USKOA SINUUN. AUTA MINUA ELÄMÄÄN KANSSASI,
- VAHVISTA ASKELEITANI USKON TIELLÄ.

KIITOS SIITÄ KAIKESTA, MITÄ OLET TEHNYT PUOLESTANI.
JÄTÄN ITSENI KOKONAAN SINULLE! AAMEN.